Overview

Workshop

Date & Time 07-02-2017 | 10:00 - 13:00

Type Workshop

Dresscode Business formal

Description

De Unilever workshop biedt je de kans om inzicht te krijgen in de dagelijkse activiteiten van het bedrijf. Je zal in kleine groepen samenwerken met andere studenten. In deze groepen zal je een case of een management game oplossen. De workshop geeft een beeld van de soort opdrachten die je als medewerker zult krijgen. Daarnaast is dit een uitgelezen kans om Unilever te overtuigen van je vaardigheden!

WERKEN AAN EEN BETERE TOEKOMST, IEDERE DAG. 
Dat is Unilevers visie. Wij helpen mensen zich goed te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen met merken en diensten die goed zijn voor hen én voor anderen. Miljoenen consumenten wereldwijd kiezen dagelijks voor een van onze vele succesvolle en sterke merken.

Werken bij Unilever kun je met recht een avontuur noemen. Je wordt continu uitgedaagd. Met onvoorspelbare consumenten, financiële voorstellen en logistieke uitdagingen. Maar ook met onvoorwaardelijke klantentrouw, technische hoogstandjes en heel belangrijk: een diversiteit aan collega’s. 

Werken bij Unilever betekent samenwerken over de grenzen van landen, vakgebieden en business units heen. Je leert veel van andere inzichten en je kunt jouw kennis en visie delen. Je krijgt direct verantwoordelijkheid, inclusief de bijbehorende budgetten. Je leert je sterke en zwakke kanten kennen, maar ook je grenzen te verleggen. Zodat je kunt groeien. Professioneel en persoonlijk. Je bepaalt grotendeels zelf je eigen ontwikkeling. Wij helpen je daar graag bij door uitgebreide begeleiding te bieden on en off the job.

Tijdens de workshop van Unilever zullen we na een korte introductie van ons bedrijf aan de slag gaan met een case. Deze case zal je een duidelijk beeld geven van waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Het team dat de case wint verdient een uitnodiging voor een van onze talent lunches.

Locatie: T3-30

Requirements

  • Aanbevolen voor Nederlandstalige derdejaars bachelor en master studenten

  • Selectie op basis van CV