Overview

Workshop

Date & Time 26-01-2017 | 10:00 - 13:00

Type Workshop

Dresscode Business formal

Description

De Philip Morris Benelux workshop biedt je de kans om inzicht te krijgen in de dagelijkse activiteiten van het bedrijf. Je zal in kleine groepen samenwerken met andere studenten. In deze groepen zal je een case of een management game oplossen. De workshop geeft een beeld van de soort opdrachten die je als medewerker zult krijgen. Daarnaast is dit een uitgelezen kans om Philip Morris Benelux te overtuigen van je vaardigheden!

Philip Morris International (PMI) is een toonaangevend internationaal tabak bedrijf, met zes van de wereld top 15 internationale merken. PMI is ook bezig met de ontwikkeling en commercialisatie van Reduced-Risk Products (‘RRPs”). RRPs is een term die PMI gebruikt om te refereren naar producten met potentie tot het reduceren van individuel risco en schade aan de populatie ten aanzichten van het roken van sigaretten. Als je meer wilt weten over deze innovatie, kan je een bezoek brengen op onze website: www.pmi.com en www.pmiscience.com.

In de workshop heb je de mogelijkheid om jouw financiele talent te laten zien in de businesss case. Je zal denken en werken als een nieuw gerecruite business analyst trainee voor een fictief consultancy bureau. In een klein team zal je discusseren over de informatie en komen tot aanbevelingen die jullie samen zullen presenteren. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Als het antwoord yes, ja, oui of igen is, twijfel dan niet om je aan te melden voor onze workshop!

Locatie: T3-01

Requirements

  • Aanbevolen voor Nederlandstalige derdejaars bachelor en master studenten

  • Selectie op basis van CV