Overview

Workshop

Date & Time 02-02-2017 | 14:00 - 17:00

Type Workshop

Dresscode Business formal

Description

De Korn Ferry Hay Group workshop biedt je de kans om inzicht te krijgen in de dagelijkse activiteiten van het bedrijf. Je zal in kleine groepen samenwerken met andere studenten. In deze groepen zal je een case of een management game oplossen. De workshop geeft een beeld van het soort opdrachten die je als medewerker zult krijgen. Daarnaast is dit een uitgelezen kans om Korn Ferry Hay Group te overtuigen van je vaardigheden!

Wij zijn een internationale consultancy die mensen, vaardigheden en functies op één lijn brengt zodat ze bijdragen aan de strategische doelen van onze klanten. Wij ontwikkelen talent, zorgen ervoor dat mensen effectiever werken en gemotiveerd zijn om te presteren. Daarbij zijn wij ervan overtuigd dat het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er deel van uitmaken. Dit geldt voor onze klanten, maar natuurlijk ook voor onszelf.

 

Wij zoeken doorlopend nieuwe talenten om samen met ons de doelstellingen waar te maken, bijvoorbeeld voor de rol van Junior Consultant. Zij werken aan de realisatie van projecten, door scherpe analyses van sectoren, organisaties, processen en functies te maken. Ze voeren gesprekken met het management van de klant, nemen interviews af en zijn actief bezig met het managen van verschillende projecten. In de workshop tijdens de Erasmus Recruitment Days stap je in de rol van Junior Consultant en kan je via een real life case proeven aan al deze dynamische facetten van de positie.

Locatie: T3-07

Requirements

  • Aanbevolen voor Nederlandstalige derdejaars bachelor en master studenten

  • Selectie op basis van CV