Overview

Workshop

Date & Time 26-01-2017 | 14:00 - 17:00

Type Workshop

Dresscode Business formal

Description

De Albert Heijn workshop biedt je de kans om inzicht te krijgen in de dagelijkse activiteiten van het bedrijf. Je zal in kleine groepen samenwerken met andere studenten. In deze groepen zal je een case of een management game oplossen. De workshop geeft een beeld van de soort opdrachten die je als medewerker zult krijgen. Daarnaast is dit een uitgelezen kans om Albert Heijn te overtuigen van je vaardigheden!

Impact op een beter en aangenamer leven
Weet jij waar het in deze dynamische branche om draait en hoe retail zich ontwikkelt? Albert Heijn laat je tijdens de workshop kennis maken met de impact die we als bedrijf hebben op het dagelijks leven van onze klanten.

In de workshop zien we graag aan de hand van een interactieve presentatie en een case of jij kijk hebt op innovatie en samen met Albert Heijn wilt werken aan een betere toekomst. Een (oud-)trainee zal jou tijdens de workshop nog verder inspireren over zijn of haar loopbaan.

De beste medewerkers
Albert Heijn, Etos and Gall&Gall zijn onderdeel van Ahold Delhaize. Op ons hoofdkantoor hebben we enthousiastelingen nodig, vakmensen met een sterke visie, daadkracht én vernieuwende ideeën, mensen die grenzen willen verleggen. Als je bij ons komt werken, blijven we in jou investeren en helpen we je je talenten volop te benutten. Draag jouw steentje bij aan een spannend nieuw hoofdstuk!

Locatie: T3-01

Requirements

  • Aanbevolen voor Nederlandstalige derdejaars bachelor en master studenten

  • Selectie op basis van CV